Rukoushuoneen toimitilat


Muutamia vuosia sitten laajasti remontoitu rukoushuoneemme tarjoaa monipuoliset ja viihtyisät tilat eri toimintoihin.

Rukoshuoneemme sijaitsee Kyröskoskella osoitteessa Alasentie 7. Pihassa on pysäköintitilaa.

Image

pääsali


Rukoushuoneen pääsalissa järjestetään mm. päivätilaisuudet sunnuntaiaamupäivisin sekä nuortenillat pääosin. Salin etuosassa on kuorolava ja kasteallas. Salissa on myös parvi, jolle kulkevat portaat ovat eteisessä. Parvelle mahtuu parisenkymmentä henkeä. Pääsaliin on käynti pääovesta, jonka luona on myös pyörätuoliliuska.

Monitoimi- ja kerhotila


Monitoimi- ja kerhotilassa pidetään esimerkiksi rukouskokoukset, nuokkari ja pyhäkoulu. Käynti oikeanpuoleisesta sivuovesta. Sivuoven luona on myös pyörätuoliliuska.

Ruokasali ja pääkeittiö


Ruokasali on pääsalin vieressä oleva tila, jonka saa rajattua haitariovilla. Ruokasaliin mahtuu n. 60 ruokailijaa.

Pääkeittiössä valmistuu monet ihanat, herkulliset ruuat ja leivonnaiset isommallekin väelle. Keittiössä on erittäin hyvät välineet ruuan valmistukseen. Varustukseen kuuluu mm. kippikattila, suurtalousliesi, yhdistelmäuuni sekä suurtalouskeittiön tiskilinjasto.

Leikkihuone


Leikkihuone on pääsalin yhteydessä oleva erillinen ikkunallinen tila, jossa pienet lapset voivat leikkiä tilaisuuden aikana.

Tilassa on kaiuttimet, jotta vanhemmatkin kuulevat tilaisuuden ohjelman. Leikkihuone on suunnattu pyhäkouluikäisiä pienemmille lapsille.