Lähetystyö


Seurakuntamme tekee lähetystyötä mm. Euroopassa, jossa meillä on lähetteinä Markku ja Johanna Ovaska perheineen. He ovat asuneet Lounais-Saksassa vuodesta 2003 alkaen.

Markku on kotoisin Hämeenkyröstä, jossa hän oli aiemmin seurakuntamme pastorina reilut 11 vuotta. Johanna on kotoisin Sotkamosta, mutta viettänyt lapsuutensa Afrikassa vanhempiensa ollessa lähetystyössä Etiopiassa ja Keniassa.

Ennen Saksaan siirtymistä Markku ja Johanna olivat muutamia kuukausia Itävallassa sekä vajaan vuoden Lounais-Englannissa, jossa Markku toimi samalla apulaispastorina Cornwallissa.

Useiden viikon-parin kestävien Keski-Euroopan-aktiomatkojen jälkeen perhe siirtyi Saksaan, josta käsin he tekevät pääasiassa aktiotyötä eri puolille Eurooppaa. Markun päätyö on toimia Euroopan helluntailiikkeiden lähetysjärjestöjen aktiokoordinaattorina (www.pem.pef.eu). Työ on evankelioimis- ja lähetystapahtumien järjestämistä sekä opettamista evankelioimis- ja lähetystyöstä. Myös musiikki ja bänditoiminta on osa heidän palvelutehtäväänsä Euroopassa.

Image
Jokaisen eurooppalaisen tulee saada kuulla evankeliumi, ja jokainen uskova on Jeesuksen todistaja.