Lapset ja varhaisnuoret

Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on sunnuntain päivätilaisuuksien yhteydessä järjestettävää ohjattua toimintaa. Järjestämisestä vastaa 5 eri tiimiä vuoroviikoin.

Pyhäkoulussa opitaan Raamatun kertomuksia lasten tasoisesti, lauletaan, leikitään, askarrellaan jne. Seurakuntaamme on siunattu runsaalla lapsimäärällä, joten pyhäkoulussa riittää vipinää ja vilskettä. Pyhäkoulu viettää yleensä kesälomaa äitienpäivästä elokuun puoleen väliin, ja joululoma on joulujuhlasta loppiaiseen asti.

Kesäleiri

Kesäisin seurakuntamme järjestää yhdessä Ikaalisten helluntaiseurakunnan kanssa lastenleirin, joka on suunnattu 7–15-vuotiaille. Vuosien varrella leiripaikka on vaihdellut.

Vuonna 2021 järjestetään kaksi eri leiriä Jämijärven Mertiörannan toimintakeskuksessa: lastenleiri ala-asteikäisille ja nuortenleiri 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Vuonna 2020 leiri peruutettiin koronapandemian vuoksi. Vuonna 2019 leiri järjestettiin Jämijärvellä Mertiörannan toimintakeskuksessa. Leireillä on ollut koronaa edeltävinä vuosina yleensä n. 60–65 lasta ja nuorta.